V.V. Reutum E1 kampioen
22 - 11 - 2014

DSC_0018

Het is  toch gebeurd: de eerste kampioen van de jaargang 2014/2015 is binnen!
Ongeslagen nog wel wist Reutum e1 deze titel voor zich op te eisen.
Nadat vorig seizoen  in de voorjaarscompetitie bijna alle wedstrijden werden verloren – het team haalde slechts 2 punten  -, was het dit seizoen, volgens de leiders Ralf en Koen  tijd om orde op zaken te stellen voor de E1. Het team is op een paar spelerswisselingen na,  nagenoeg compleet gebleven
Alle 10 competitiewedstrijden werden winnend afgesloten met een doelsaldo van 76 doelpunten voor en 23 tegen. De kampioenswedstrijd werd in Oldenzaal tegen De Esch  gewonnen met 4-7.
Opvallend was hoe goed dit team op elkaar ingespeeld is. Onder de begeleiding van de coaches blinken alle spelers uit en gedurende de wedstrijd is het mooi te zien hoe de nuttige (en gepassioneerde) aanwijzingen van Ralf en Coen de jongens bij de les houdt.
Het team bestaande uit Jordy Stevelink, Keeper Bram Reekers, Rens Morskieft, Wout Kuipers, Iwan Kemerink,, Jort Maathuis, Wes Volker, Marijn Roetgerink, en Job Tijink  werd getraind door Mark Morskieft en Rick Sonder.
Het team wordt gesponsord door Groothuis Handel – Twenteklinker.
Onder leiding van Ralf Benerink en Koen Warring  werden dus  alle  wedstrijden gewonnen. Met nog 1 wedstrijd te spelen staan ze 6 punten voor op de Quick 20 en Fleringen.