Poppink 40 jaar
08 - 01 - 2017

Reutumse verenigingen bedanken Gebr. Poppink

Op 6, 7 en 8 januari vieren de Gebr. Poppink hun 40-jarig jubileum. Gebr. Poppink is voor Reutum als dorp van levensbelang. Als werkgever, maar ook als sponsor en leverancier van materieel aan het verenigingsleven in Reutum.

De diverse verenigingen weten dit zeer te waarderen. Daarom hebben voetbalvereniging Reutum, volleybalvereniging Kadoeng, carnavalsvereniging De Pin’n, muziekvereniging St. Jozef en klootschietvereniging Reutum het plan opgevat om een gezamenlijk cadeau aan te bieden aan Gebr. Poppink. Dit gaan zij doen op zondag 8 januari a.s.

Prins Ronald I van carnavalsvereniging De Pin’n was al vroeg op de hoogte van het jubileum van de Gebr. Poppink. Daarom heeft hij hier in zijn proclamatie ook aandacht aan geschonken:

“Ten 7de: Dat wie as Reutum in ’t jubileumweekend van Poppink in ne’n groot’n gezamenlijk’n optocht noar de Pop hen loopt um ze te bedaank’n veur alles wat ze veur oons hebt doan. Wij loopt natuulk veurop met ’n Road van Elf d’r achteran.”

Aan deze oproep geven alle verenigingen gehoor en dus vertrekt er op zondag 8 januari om 14.00 uur vanaf de kerk in Reutum een optocht met leden van alle verenigingen in vol ornaat naar Gebr. Poppink om ze te bedanken voor hun betrokkenheid bij het Reutumse verenigingsleven. Terplekke zal een gezamenlijk cadeau worden aangeboden.

_dsc0099_dsc0238