NIEUWE ROUTE OPTOCHT !
Elk jaar wordt op de zaterdag tijdens het carnavalsweekend onze optocht in Reutum gehouden. De enige optocht die meer deelnemers kent dan publiek. Het is altijd een optocht van hoge kwaliteit. Er kan in vijf categorieën worden deelgenomen: grote wagens, kleine wagens, loopgroepen groot (vanaf 15 pers.), loopgroepen klein (tot 15 pers.) en een categorie die bestaat uit éénlingen en duo’s. Indien loopgroepen, éénlingen of duo’s gebruik maken van gemotoriseerde wagens, dan vallen deze onder de categorie wagens. De categorie indeling wordt uiteindelijk bepaald door de optochtcommissie.
In elke categorie zijn er drie geldprijzen te verdienen. Speciaal voor de schoolgaande jeugd is er een aanmoedigingsprijs en voor de meest ludieke deelname wordt de “Bays Geinprijs” ter waarde van 50 Baysmunten uitgereikt. Benieuwd wie de prijzen heeft gewonnen? Zie de uitslagen op deze site. Deze worden vlak na het bekendmaken van de prijzen op de site geplaatst. Om 13.00 uur dienen de deelnemers zich op te stellen op Plan LooSan, waarna de optocht om 13.30 uur start. Tot ziens als deelnemer of toeschouwer bij de optocht van de Reutummer Pin’n!

ROUTE

We hebben dit jaar de route van de optocht, op veler verzoek, gewijzigd. Door iedereen op te stellen op plan LooSan, voorkomen we dat de optocht een lange lus moet maken langs het voetbalveld.

Opstellen op Plan LooSan
We rijden vanaf plan LooSan de Kerkstraat op, vervolgens door de Brinkstraat, linksaf de Klumperstraat in. De Klumperstraat helemaal uitrijden en dan rechtsaf naar De Gruttenmaat. Een klein stukje linksaf door De Scholmaat, links De Elsmaat in rijden. De Elsmaat helemaal uitrijden, rechtsaf De Haverkamp in. Linksaf door de Teussestraat en dan rechts de Haarlefertsweg op tot aan Kerkstraat. Linksaf de Kerkstraat op tot de parkeerplaats rechts, waar de optocht eindigt.

 

 

UITSLAGEN

15 prijzen in 5 groepen

Elk jaar wordt op de zaterdag tijdens het carnavalsweekend onze  grandioze optocht gehouden. De enige optocht die meer deelnemers kent dan publiek. Het is altijd een optocht van zeer hoge kwaliteit!

AANMELDEN

Ik ga akkoord met het reglement