GALA

De gala-avonden zijn dit carnavalsseizoen op donderdag 8

en vrijdag 9 februari 2018

 

Het thema van dit seizoen is “Dik in örde”

 

Al jaren zijn er op de donderdag en vrijdagavond voor het carnavalsweekend gala-avonden. In het verleden werden er voor deze gala-avonden artiesten ingehuurd.  Maar al 10 jaar inmiddels, verzorgen lokale artiesten de gala-avonden.

 

 

Met de tijd mee:

De gala-avond heeft zoals gezegd een hele ontwikkeling doorgemaakt.  Naast de rol van lokale artiesten is ook de rol van de prins en adjudant diverse keren veranderd, met als gevolg dat tegenwoordig de hoogheden zelf, met behulp van de Voice, de gala presenteren. De laatste jaren, zijn de gala-avonden niet meer een reeks van optredens, maar is de gala zelf het optreden. Door gebruik te maken van de gehele zaal en te werken met een ‘gordijn’, volgen alle optredens elkaar razendsnel op waardoor in korte tijd het publiek zeer veel optredens kan zien.

 

 

Basisschool:

De leerlingen van de Mariaschool in Reutum hebben op school een soort “kleintje” gala. De beste artiesten van dit “kleintje” mogen optreden tijdens een van de gala-avonden zelf. Zij bijten op die avonden het spits af, waarbij de optredens aangekondigd worden door de Prins en Prinses van de basisschool. Door deze samenwerking met school is al menig Reutummer artiest geweest op één van de gala-avonden.

Gastoptredens:

Tijdens de gala mogen familie en vrienden van de hoogheden een gastoptreden verzorgen. Deze optredens zijn uiteraard een verrassing voor de prins en adjudant, en zijn zeer gevarieerd en verrassend !

 

Kaarten:

Kaarten voor de gala-avonden van donderdag 8 en vrijdag 9 februari worden verkocht in de voorverkoop. Kaarten kosten dan € 12,50,-.

De voorverkoop vindt plaats op:

  • Vrijdag 2 februari bij Bays van 19.00 uur – 21.00 uur;
  • Zaterdag 3 februari bij Bays van 15.00 uur – 17.00 uur;
  • Zondag 4 februari bij het Kultuurhoes van 10.00 uur – 13.00 uur.

 

’s Avonds voor aanvang van de gala’s kunnen ook nog kaarten gekocht worden, deze kosten dan €15,-

De zaal is open om 18.45 uur en de avonden beginnen om 19.30 uur.

 

Allen een fijne carnaval gewenst!